Zilver inkoop

Heeft u nog oude zilveren sieraden thuis liggen? Weet u niet wat u moet het zilveren bestek of de zilveren muntencollectie die u heeft geërfd? Kom langs met uw zilver en ontvang geheel vrijblijvend een taxatie van de waarde.

Net als de waarde van goud, is ook de zilverprijs sterk gestegen in de afgelopen jaren. Heeft u nog oude zilveren juwelen, munten, bestek of andere objecten liggen die u niet meer gebruikt? Verkoop uw zilver aan ons en ontvang gegarandeerd de beste prijs voor uw zilver!

Vroeger gold het bezit van zilver als statussymbool. Dat was voor veel mensen een reden om zilver te bewaren, ondanks dat het vaak erg onpraktisch materiaal is. Zilver is immers niet erg stevig en relatief zwaar. Tegenwoordig heeft u evenveel baat bij geld, dus kunt u gerust uw zilver verkopen. Dankzij de voordelige zilverkoers is het nu bovendien nog interessanter om uw zilver te verkopen.

Zilver is verwerkt in veel gespen, bestek, knopen en sieraden. Dit is niet bij iedereen bekend waardoor er veel zilver wordt weggegooid. Doodzonde! Zeker met de huidige zilverprijzen. Kom langs en ontdek hoeveel uw zilver waard is.