Sinds februari 2018 is Goudtempel.nl gestart met het taxeren en inkopen van gouden en zilveren items. Denk met dit soort items aan alle types sieraden, baren, munten, horloges, bestek en andere gouden en zilveren spullen. U hoeft geen defecte spullen weg te gooien want ook deze zijn geld waard.

Goudtempel.nl heeft met Zenith Rasenberg als eigenaar iemand die ruim 15 jaar werk en winkel ervaring heeft. In deze 15 jaar heeft hij van verkoper tot manager gewerkt bij verschillende grote winkelketens. Een van de sleutel woorden voor Goudtempel.nl is service.

Service is voor iedereen anders, wij proberen elke dag opnieuw bij elke klant de juiste behoefte te achterhalen, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Service zit voor ons niet alleen in het behandelen van de klant. Maar ook in het meebewegen van de tijd. Zo bent u bij ons 6 dagen per week welkom in het kantoor te Heerlen voor een taxatie/verkoop van uw spullen. Schikt u deze tijden niet dan kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 21:00 een thuis afspraak maken. U wordt dan door Zenith op de afgesproken datum en tijdstip bezocht voor een taxatie/verkoop aan huis. Naast deze uitstekende mogelijkheden kunt u ook uw sieraden per post aanbieden. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie over openingstijden afspraken en opsturen van uw spullen verwijs ik u naar de FAQ op de site.

Met welke services maken wij het onderscheidend vermogen naast deze ruime openingstijden, onze taxatie aan huis en taxatie per post?

– Open keuken principe.
Wij wegen en testen alle gouden en zilveren items waar u bij bent.
– Verzilverde items.
Wij accepteren verzilverde items.
– Hoge zilveruitbetaling.
Hoger dan de koers (25 cent per gram) zijn wij bereid tot 4 euro per gram te betalen.
– Hoge gouduitbetaling.
De hoogte van het karaat en de beweging van de koers bepaalt het bedrag wat u ontvangt.

Heeft u nog goud/zilver/verzilverde items wat u wilt verkopen? Of bent u nieuwsgierig naar de waarde van uw spullen? Kom dan snel langs in de winkel of maak een afspraak op maat. Heeft u geen goud/zilver/verzilverde maar bent u wel nieuwsgierig of enthousiast na het lezen van dit bericht? Ook dan bent u meer dan welkom.

U kunt ons volgens op Facebook & Instagram. Dan blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en kunt u deelnemen aan verschillende sociaalmedia activiteiten. Met mogelijk als beloning een mooi sieraad!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.